Ziua Ușilor Deschise la ULIM

La 25 mai curent, ULIM a organizat Ziua Ușilor Deschise pentru abiturienți. La eveniment s-au întrunit viitorii absolvenți ai liceelor din țară, participând la o serie de activități și workshop-uri, având totodată ocazia de a se informa despre oferta educațională ULIM pentru anul de studii 2019-2020.

Decanii facultăților împreună cu studenții ulimiști au avut grijă ca fiecare dintre abiturienți să beneficieze de informații relevante despre oportunitățile oferite de ULIM în perioada studiilor, despre procesul de admitere, atmosfera deosebită a mediului academic și despre posibilitățile de dezvoltare a unei cariere de succes în Republica Moldova, fiindu-le aduse drept exemple mai mulți absolvenți ai facultăților ULIM. Colaboratorii Departamentului Informațional Biblioteconomic au invitat abiturienții să efectueze o vizită ghidată în sălile de lectură, care reprezintă un spațiu propice pentru consultarea publicațiilor și pentru cercetare, în muzeele din cadrul ULIM, în centrele educaționale și culturale.

Reprezentanții facultăților i-au îndemnat pe abiturienți să persevereze în continuare în vederea dezvoltării capacităților creative și inovative, care să le contureze profilul de lider și să le asigure un potențial maxim în activitatea profesională pe care o vor alege.

Serviciul de Presă, ULIM

 


27.05.2019