Vizita celor trei ambasadori, la ULIM, subiect de maxim interes pentru mass-media

Vizita celor doi ambasadori americani, la ULIM, a primului ministru de Externe și întâiul ambasador al R. Moldova în SUA a suscitat interesul mass-media. TVR Moldova, Radio Europa Liberă, Moldova 1 TV și Publika TV au difuzat reportaje despre eveniment, la ore de maximă audiență. Excelențele Sale dna Mary Pendleton, prima ambasadoare a SUA în R. Moldova, dl. James D. Pettit, actualul ambasador american din Washington la Chișinău și dl. Nicolae Țâu, primul nostru ambasador în această țară și fost vicerector ULIM, s-au întâlnit cu studenții, pentru a le oferi o adevărată lecție de istorie și diplomație, posibilitate unică de a privi înapoi, prin timp și peste Ocean, ca să vadă ce înseamnă a fi primii.

Mulțumim jurnaliștilor pentru operativitate și profesionalism în realizarea materialelor televizate și, nu în ultimul rând, studenților noștri, care au purtat un dialog de interes public, cu înalții oaspeți,  dovedind o bună pregătire în abordarea marilor probleme naționale și internaționale.

Accesați următoarele linkuri, pentru a viziona și audia reportajele de la evenimentul de la ULIM, dedicat aniversării a 25-a de la stabilirea relațiilor bilaterale dintre  SUA și  R. Moldova.

TVR Moldova (Olga Tverdohleb) - Studenţii ULIM au avut ocazia să cunoască istoria de la cei care au făcut-o: www.tvrmoldova.md

Radio Europa Liberă (Nicu Gușan) – Doi ambasadori americani la ULIM:   www.europalibera.org

Publika TV - Întâlnirea istorică de la ULIM:  www.publika.md

Moldova 1 TV (Tatiana Gherța) – Diplomați europeni au explicat studenților despre mersul reformelor:   www.trm.md

Angelina Olaru, Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM


02.03.2017